Over Rudolph

SY3B5113_NERUM
Foto: Tammy van Nerum

Ik knip al enige tijd en vind het belangrijk dat mijn klanten in een salon komen met een rustige, ontspannen sfeer. Een plek waar ik 1-op-1 werk en het geven van advies voorop staat. Daarom ga ik niet zo maar je haar knippen maar eerst gaan we samen kijken wat er nu echt bij je past.

Eerst advies en dan knippen. Het is belangrijker dat je een leuk kapsel hebt dat bij je past, dan dat het modieus en trendy is.

Wil je ook door mij geknipt worden, maak dan snel een afspraak,

Graag tot ziens.  Groet, Rudolph

IMG_8585

 

Ik ben Pien en werk nu een jaar samen met Rudolph in zijn zaak op de Nieuwezijds Voorburgwal. Ik vind het enorm leuk om in deze mooie en fijne salon te werken.

We hebben een online afspraken systeem waarin je kunt kiezen of je door mij of Rudolph behandeld wilt worden en welke behandeling je dan zou willen. Uiteraard kan dit ook telefonisch. Rudolph staat bekend om zijn gedegen adviezen en behandelt graag dames. Natuurlijk kan ik je ook adviseren en bovendien kunnen ook heren bij mij terecht voor een uitstekend advies en een knipbehandeling.

Naast alle knip- en kleurbehandelingen geef ik ook een ultieme hoofdhuidmassage met de producten van Rene Futerer. Deze massage is geschikt voor iedereen die dit prettig vindt en hiermee worden bovendien de meeste bekende hoofdhuidproblemen aangepakt. Ideaal om een herfstblues of winterdip de baas te blijven. De bestanddelen van de producten die ik hiervoor gebruik zijn zuiver plantaardig.