Personal Haircuts Professional Advice.

cropped-sy3b5113_nerum.jpg

Het doel van mijn werk is het bereiken van een samenspel tussen het innerlijk en het uiterlijk. Een kapsel heeft voor mij een geestelijke dimensie. Het weerspiegelt je innerlijk en zegt iets over jou als persoon. Kijken is niet hetzelfde als zien. Zien is bewustzijn. Bewustzijn leidt tot een creatief proces. Zo wordt een kapsel een ‘vorm in beleving’. Je persoonlijkheid en uitstraling zijn voor mij belangrijker dan het volgen van trends. Je bent op je mooist, als je innerlijk naar buiten komt.

LEES WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN

 

Niet alle beschikbare tijden staan online. Als er geen plek online is, bel me dan en gaan we samen kijken naar een geschikte plek 06 522 455 36 of Pien 06 22 488 507

Maak een afspraak online

Rudolph.
Nieuwezijds Voorburgwal 316
1012 RV Amsterdam
T 06 522 45 536

Geef een reactie