Pien nu een jaar bij me

IMG_1595Ik ben Pien en werk nu een jaar samen met Rudolph in zijn zaak op de Nieuwezijds Voorburgwal. Ik vind het enorm leuk om in deze mooie en fijne salon te werken.

We hebben een online afspraken systeem waarin je kunt kiezen of je door mij of Rudolph behandeld wilt worden en welke behandeling je dan zou willen. Uiteraard kan dit ook telefonisch. Rudolph staat bekend om zijn gedegen adviezen en behandelt graag dames. Natuurlijk kan ik je ook adviseren en bovendien kunnen ook heren bij mij terecht voor een uitstekend advies en een knipbehandeling.

Naast alle knip- en kleurbehandelingen geef ik ook een ultieme hoofdhuidmassage met de producten van Rene Futerer. Deze massage is geschikt voor iedereen die dit prettig vindt en hiermee worden bovendien de meeste bekende hoofdhuidproblemen aangepakt. Ideaal om een herfstblues of winterdip de baas te blijven. De bestanddelen van de producten die ik hiervoor gebruik zijn zuiver plantaardig.

Geef een reactie